mlukfc.com Forums

mlukfc.com Forums (https://www.mlukfc.com/forums/index.php)
-   Feedback Central (https://www.mlukfc.com/forums/forumdisplay.php?f=11)
-   -   I can't get in the chatroom!! (https://www.mlukfc.com/forums/showthread.php?t=6781)

Ageing Bat 03 Apr 2006 22:28

I can't get in the chatroom!!
 
Can anyone help? I can't get in the chatroom, keep getting this message:



A script in this movie is causing Macromedia Flashplayer 8 to run slowly. If it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script.


Also, the blue band at the top of the window says:

Flashchat v4.5.3



....... or has Sir Chris done what he tried in the past and banned me from there!!!!


[Edit]
Read post #27 https://www.mlukfc.com/forums/showthread.php?p=203983 for a possible fix.
[/Edit]

R. 03 Apr 2006 22:30

If you ignore this message, does it work?

Ageing Bat 03 Apr 2006 22:32

No, have tried accepting and declining...... still nothing happens. :roll:

Ageing Bat 03 Apr 2006 22:37

I'll let you sleep on it, and you can give me an answer in the morning ;) :lol:

R. 03 Apr 2006 22:41

:rly: I'll check with the manufacturers ... :))

Ageing Bat 03 Apr 2006 22:43

Thank you :heart: :D

R. 03 Apr 2006 22:47

How fast is your computer and what operating system are you running?

Also, look here: http://www.macromedia.com/cfusion/kn...fm?id=tn_15512

vrg 03 Apr 2006 23:57

I've been in the chatroom all afternoon, and still am, and Ageing Bat has been obviously trying to come in, but then disappears almost as soon as her ID is listed with the time. And I have FlashChat v4.5 at the top of my page, too.

Does this help?

Ageing Bat 04 Apr 2006 22:35

Quote:

Originally Posted by R.
How fast is your computer and what operating system are you running?

Also, look here: http://www.macromedia.com/cfusion/kn...fm?id=tn_15512

Computer:
Intel(R) Pentium
(R) 4CPU 1.60GHz
AT/AT COMPATIBLE
261,616 KB RAM

SYSTEM:
MICROSOFT WINDOWS 2000
5.00.2194
Service Pack 4


I also subscribe to AOL, but use internet explorer.

Does this help R?????

R. 04 Apr 2006 22:46

What happens if you click "No" three times?

Ageing Bat 04 Apr 2006 22:50

I tried that...... the whole system freezes to the point of having to do ctrl+alt+del to get it to do anything! Then explorer shuts down too!!

R. 04 Apr 2006 22:59

Do you have any other problems with flash stuff?
Does Google Video (http://video.google.com/) work for you?
Did you hear the "Bananphone" on Saturday?

Ageing Bat 04 Apr 2006 23:04

Didn't have my speakers on :twisted: I had been warned!! And I can't concentrate with music playing.... find myself singing along instead of surfin the net!!

Will try that. Thank R...... will report back tomorrow.

Ageing Bat 05 Apr 2006 19:43

Quote:

Originally Posted by R.
Do you have any other problems with flash stuff?
Does Google Video (http://video.google.com/) work for you?
Did you hear the "Bananphone" on Saturday?


No problems with other flash stuff.

Yes, Google Video works just fine thanks!

Could you re-instate Bananaphone for a few days so I can test my system to see if it works please? :twisted:

R. 05 Apr 2006 19:57

https://www.mlukfc.com/forums/showthread.php?p=202588

Macromedia and the Flashchat guys mention two possible issues, CPU speed and/or connection speed.
What is your internet connection bandwidth? Is your computer by any chance a notebook? If so, does this happen when it runs on battery?

Ageing Bat 05 Apr 2006 20:12

Quote:

Originally Posted by R.
https://www.mlukfc.com/forums/showthread.php?p=202588

Macromedia and the Flashchat guys mention two possible issues, CPU speed and/or connection speed.
What is your internet connection bandwidth? Is your computer by any chance a notebook? If so, does this happen when it runs on battery?


Connection test results:

Speed
947.9 kilobits per second

Communications 947.9 kilobits per second
Storage 115.7 kilobytes per second
1MB file download 8.9 seconds
Subjective rating Good

No, my little beastie isn't a notebook.

R. 05 Apr 2006 20:26

That's by far fast enough.

Honestly, I don't know what the problem is. Is AOL running in the background when you try to connect? If so, try to close it and see if this helps. It might be worth a try to use a different browser, eg. FireFox or to reinstall the flashplayer from here: http://www.macromedia.com/shockwave/...ShockwaveFlash

SuperLoafMan 05 Apr 2006 22:32

I am having the exact same trouble as Ageing Bat, The other day i was in and chatting just fine, came to log in the other day, Nothing :shock: Just would not let me access, came up with the same script as Ageing Bat....

R. 05 Apr 2006 22:51

Just happened to me aswell :shock: on my notebook (Thinkpad T43) while using battery (=slow cpu) and a second try on regular power (= fast cpu) worked without a problem. Just a guess, clear the browser cache, close browser and try again. :confused:

Ageing Bat 06 Apr 2006 08:59

What a relief! it's not only me :lol: :lol:

Will hopefully have some spare time this evening to have a fiddle with it.

SuperLoafMan 06 Apr 2006 22:53

I have tried this but the problem still keeps happening, :(

Is there anything else i could try??

R. 06 Apr 2006 23:05

Patience, I just downloaded an updated release.
Will install during the weekend, might solve the problems.

SuperLoafMan 06 Apr 2006 23:06

Thats Brilliant R.

Thank You.

Benny 07 Apr 2006 22:01

My writing wasn't appearing in the chat room:doh:

I was able to write, but when I went to send it, it didn't appear:??:

:D

R. 07 Apr 2006 22:07

Quote:

Originally Posted by Benny
My writing wasn't appearing in the chat room:doh:

I was able to write, but when I went to send it, it didn't appear:??:

:D

I have seen you trying to enter. Are you using "The Bat"? If so, switch to a different style and try again.

Benny 07 Apr 2006 22:12

Done that R. tried again, able to type but it's not appearing lol:doh:

R. 07 Apr 2006 23:06

Give this a try, go here (Flash Control Panel) and either delete all or just the setting for mlukfc.com.
This will reset your Flash settings for the deleted websites. Then try to connect again.

Ageing Bat 09 Apr 2006 12:02

Yee Ha!! I'm in at last!

Thanks R - big kiss winging it's way through cyberspace!!

R. 09 Apr 2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Ageing Bat
Yee Ha!! I'm in at last!

Thanks R - big kiss winging it's way through cyberspace!!

Did you reset your Flash settings or is it just the new software release that helped you?

Ageing Bat 09 Apr 2006 14:39

I re-set the flash settings...... did try getting in before I did that, and it wouldn't let me in

R. 09 Apr 2006 14:48

Good. Thread stickied. :))

Benny 09 Apr 2006 15:26

It's working for me today yay :yay: :yay: :yay: :yay:

SuperLoafMan 09 Apr 2006 23:45

Yes...I am back in to the Chat Room :D:D


All times are GMT +2. The time now is 08:03.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©1999 - mlukfc.com
Made by R.


Page generated in 0.05350 seconds with 12 queries.